top of page

20N. Dia universal del nen


Comparsa Colla Garnatxa

Els dies universals commemoren, habitualment, dates assenyalades o fites aconseguides. Ens ajuden a recordar també qui som, què tenim i a seguir lluitant pels nostres drets com a ciutadans i ciutadanes.

Nacions Unides celebra el Dia Universal del Nen el 20 de novembre, data en que l'Assamblea General de l'ONU va aprovar la Declaració dels Drets del Nen el 1959. Aquesta declaració no era suficient per protegir els drets de la infància i no va ser fins després de deu anys de negociacions amb governs de tot el món, líder religiosos, ONG i altres institucions, que es va aconseguir acordar el text final de la Convenció sobre els Drets del Nen, el 20 de novembre de 1989, el compliment del qual és obligatori per tos els països que l'han signat.

Avui celebrem els avenços aconseguits, però sobretot és un dia per cridar l'atenció sobre la situació dels nens i nenes menys afavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar les persones de la importancia de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament.

Assaig Malefici gòtic. 2017

La comparsa és l'ànima de la Colla Garnatxa i un dels nostres punts forts per la passió, la il·lusió i l'energia que hi posem. La comparsa és també alegria i diversió, essent una de les més variades de totes les colles carrossaires de Palafrugell.

Assaig Malefici gòtic. 2017

A la Garnatxa ens agrada gaudir del nostre equip i tenim la sort de compartir aquesta experiència amb persones d'edats molts diverses. Un detall que ens fa únics. Tot i això, tothom sap que una de les nostres característiques com a colla, és la joventut de la majoria dels membres de la comparsa.

És per vosaltres, nens i nenes de la comparsa, joves que ens feu gaudir del nostre dia a dia com a Colla, que recordem la importància d'un dia com el d'avui amb aquesta nova entrada al blog.

Quan us vam conèixer éreu tots molt babys i ara ja podem dir que hem crescut junts. Hem crescut com a colla.

Som afortunats d'haver-vos conegut. Ens encanta que formeu part de les nostres vides!

Fer carrossa és dur, llarg i cansat, però vosaltres ens ho feu increïble.

Reunió final d'assaig. Últim dia.

Al vostre costat és meravellós treballar, aprenem cada dia, i veure les vostres cares el dia del carroussel és la nostra major recompensa.

Gaudiu del vostre dia #littletroopers, de la vostra vida i celebreu tot allò que teniu. Ho mereixeu tot!

Lluiteu pels vostres somnis i no escaparan.

Ja ho sabeu, "la Colla Garnatxa és una colla carrossaire que no es rendeix mai".

Font: www.unicef.es

Categories
Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook - Colla Garnatxa
  • Instagram - Colla Garnatxa
  • YouTube - Colla Garnatxa
  • Spotify - Colla Garnatxa
bottom of page