top of page

2018, la llista definitiva


Plaça Nova, Palafrugell

Ja us heu refet de la festassa de Cap d'Any que vam tenir a Palafrugell? Les campanades amb els Festucs a la Plaça del Priorat Santa Anna, el Candela de gom a gom i la rumba de la Industrial, el Sol de Nit i el Metro, el photocall de Harold's i les llenties del Símbol; el Daltònic, l'escudella de Can Fina i en Kharloss Selektah i en Raoul Buenanoche petant-ho al Lolailo. Quina gran nit!

Quants vau pujar després al Far a veure sortir el primer sol de l'any?


Avui podem dir que ja hem tingut temps de reflexionar una mica, i comencem un nou any amb un llistat de propòsits. Com sempre. Vosaltres de quin estil el feu? Dels tradicionals com: deixar de fumar, anar al gym, perdre pes, desenganxar-vos del Candy Crush, aprendre anglès... O potser teniu un estil més hipster i us animeu amb: reflexionar sobre la vida, llegir, fer voluntariat, connectar amb la natura...


No us enganyeu, acabaran enterrats en qualsevol calaix d'aquí a menys de dues setmanes a no ser... que seguiu la llista definitiva!! Nosaltres tenim aquests propòsits pel 2018:

Lego Star Wars

1. Construir una maqueta de Marvel

2. Fer una col·lecció d'Star Wars

3. Presumir de frikisme

4. Vestir de forma original

5. Fer festes temàtiques

6. Tenir un robot, i posar-li nom!

7. Despertar cada dia com un jedi, a tope d'energia!

8. Grabar tots els viatges del 2018

9. Jugar més

10. Tenir una espasa làser

Què farà que aconseguiu els vostres propòsits?

La motivació és la causa que explica una determinada conducta, sobretot el motiu pel qual una persona es comporta d'una manera o l'interès que la porta a intentar aconseguir algun objectiu. No n'hi ha prou amb somniar, amb desitjar, hem de fer el primer pas endavant per aconseguir el que volem. El camí cap a l'èxit és l'actitut. Do more of what makes you happy!


Per aquest any, no malgastis el temps. Marca't un objectiu i lluita fins aconseguir-lo.

No et despistis, no et desorientis. Fes allò que et fa feliç. Si mai ho intentes, mai ho aconseguiràs.

Assaig comparsa 2017

Amb aquesta força comencem un 2018 ple de nous projectes i moltes sorpreses que anirem desvetllant properament. No diem que serà fàcil, però valdrà la pena. Esperem que us emocionin tant com a nosaltres!


Bon any i bona carrossa!

#SomGarnatxa


Categories
Entrades destacades
Entrades recents
Arxiu
Buscar per tags
Segueix-nos
  • Facebook - Colla Garnatxa
  • Instagram - Colla Garnatxa
  • YouTube - Colla Garnatxa
  • Spotify - Colla Garnatxa
bottom of page