top of page

Esdeveniments #SomGarnatxa

Propers esdeveniments

Hi vas ser?

I Marxa Carnavalesca

March 09, 2019

Una marxa per tots els públics, grans i petits van venir a gaudir amb les seves disfresses. Gràcies a tots i totes les participants i a tothom qui ha col·laborat per fer-la possible!

A la Colla estem molt satisfets d'aquest esdeveniment, ens encanta i encaixa a la perfecció amb l'essència de la Garnatxa! L'any que ve més i millor!

GarnatxaFest 2018

August 18, 2018

Un any més la Colla Garnatxa es reuneix per compartir, per estar junts, per jugar. Una d'aquelles festes d'estiu que no et vols perdre. Si ets Garnatxa, has de ser-hi!

FESTA A LA NIT 2018

July 18, 2018

Què és una Festa Major sense unes barraques? Aquest any ha sigut la nostra estrena com a colla a Barraques de Palafrugell!! Experiència inoblidable, especialitat xupitos! L'any que ve més i millor!!

FRESCA MAJOR. Cercavila per la vila

July 19, 2018

Qui hi va ser sap que va ser memorable... Una d'aquelles activitats que haurien de formar part del programa de Festa Major cada any. Increïble el que podem fer les entitats juvenils del poble juntes!!

Temps d'haute couture by Colla Garnatxa

May 19, 2018

Galeria de fotos de Temps d'haute couture, el projecte de la Colla Garnatxa per les Festes de Primavera 2018.

Primavera experience. Flors i violes 2018

April 26, 2018

La primavera és temps de flors i celebracions a Palafrugell. Explora una de les nostres festes més emblemàtiques endinsant-te en un pati carrossaire. Respira Flors i Violes.
Embolcalla’t d’art i cultura. Experimenta amb nosaltres. Tanca els ulls i deixa’t portar... 

SomFesta 2018

March 23, 2018

La primera festa Garnatxa! Un debut de nivell estelar amb Festucs, Kharloss Selektah i Marc Dunjó. Els que vau venir sabeu que va ser memorable, ens vam imposar a la pluja i el fred! Artistes, ho vau donar tot. Gràcies!

Garnatxa Night Show

August 04, 2017

La bòbila es torna Garnatxa. Hem preparat un còctel de gala per celebrar aquest magnífic any. Un any de somni. Us heu trobat ja al documental? Estàveu tots espectaculars!

GarnatxaFest

July 21, 2017

Aquest any hem volgut recuperar les festes dels nostres orígens. Una festa de l'escuma com cal per celebrar l'estiu plegats. Esperem que hagueu gaudit tant com nosaltres!

Malefici gòtic by Colla Garnatxa

June 03, 2017

Galeria de fotos de Malefici gòtic, el projecte Garnatxa pel Carroussel Costa Brava 2017.

Please reload

Ara mateix no disposem de cap esdeveniment... Estigues atent/a a les novetats!

bottom of page